Transport Gratuit la comenzile de peste 499 LEI

Printre proprietățile sale se remarcă:

are efect antimicrobian datorită prezenței cuprului

oferă rezistență în timp

rezistă la apa fierbinte

se comportă bine la coroziune, de fapt este cel mai rezistent material din acest punct de vedere, dacă ne gândim că aceste medii sunt unele deosebit de umede

are finisaje versatile

este un material cu o maleabilitate ridicată, din acest motiv se găsesc baterii cu multe forme.

Inoxul ori oțelul inoxidabil este și el un material folosit frecvent în zona obiectelor sanitare.

Inoxul este recunoscut pentru rezistența sa mare la coroziune, de asemenea datorată prezenței cuprului.

În bateriile de lux sau în modelele personalizate, unele componente pot fi fabricate din metale prelucrate, cum ar fi bronzul sau cuprul, pentru a crea piese unice și sofisticate. Aceste baterii sunt adesea considerate opțiuni de lux și sunt apreciate pentru detaliile lor fine și durabilitatea lor.

Tipuri de baterii pentru baie și bucătărie

Există nenumărate tipuri de baterii disponibile pentru baie și bucătărie, fiecare dintre ele având caracteristici și funcționalități diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Spre exemplu, există baterii cu un sigur robinet ori mâner, pentru controlul debitului și temperaturii apei. Sunt simplu de utilizat. Modelele cu dublă comandă sunt mai rar folosite în ultima vreme, ele au fost populare cândva, când de fapt erau singurele disponibile pe piață.

Avem, de asemenea, baterii cu pipă scurtă ori cu pipă lungă. În general, bateriile pentru chiuveta din baie sunt cu pipă scurtă, iar cele pentru lavoar sunt cu pipă mai lungă.

Sugestia noastră: Baterie cada Select Concept, design modern, crom


Lustre futuriste pentru dormitor, living ori bucătărie

Colecția de corpuri de iluminat LogicLight cuprinde o sumedenie de lustre, aplice, plafoniere, candelabre, cu structuri dintre cele mai fluide, cu forme cât mai futuriste.

O lustră este un element deosebit de important pentru o încăpere. Din acest motiv designer-ii sunt foarte atenți la acest detaliu.

Pentru că în dormitor, în bucătărie și în living petrecem atât de mult timp este normal să fim atenți la iluminatul acestor camere.

Trebuie să ne intereseze în primul rând stilul, randamentul și posibilitatea de temperare pentru a trece ușor de la o activitate la alta.

Soluții de iluminare avangardiste oferite de LogicLight

Dragi prieteni, ne-am propus astăzi să venim spre voi cu idei de iluminare a spațiilor specifice dintr-o locuință. Dorim să vă dăm idei asupra corpurilor de iluminat potrivite pentru dormitor, living și bucătărie.

Creați o atmosferă de lumină fascinantă în casa dvs. cu lustrele noastre. Moderne și elegante, aceste lumini cu LED sunt concepute pentru a crea un stil extraordinar care vă vor scoate din monotonie.

Puteți alegeți o lustră cu telecomandă și muzică pentru un living relaxant. O lustra led dimabila cu telecomanda se potrivește perfect și pentru o sală de festivități. Corpurile de iluminat moderne sunt diferite în ceea ce privește designul și scopul, așa că este important să îl alegeți pe cel potrivit stilului casei și nevoilor cotidiene ale familiei voastre.

În acest articol ne-am propus să venim spre voi cu sfaturi despre ce se potrivește în dormitor, în bucătărie sau în living când vine vorba de lumini.  Ne dorim astfel ca voi să aveți posibilitatea de a alege lustra ori aplica potrivită, în funcție de locul în care intenționați să îl utilizați: în dormitoare, camere de zi ori bucătării.

De la început ar fi bine să știți că o sursă de lumină care utilizează LED este mai eficientă din punct de vedere energetic decât altele, ceea ce le face, de asemenea, ecologice.

Corpurile de iluminat din camera de zi vor crea o atmosferă caldă și confortabilă, accentuând în același timp schema de culori aleasă. În dormitor, o lustra led dimabila cu telecomanda 3 funcții, poate aduce romantismul în viața dumneavoastră. În bucătărie o lustră cu globuri albe nu numai că va crea un aspect impresionant, dar va fi și convenabil să lucrați într-un astfel de ambient.

Recomandarea Logic Light: Lustra Led Dimabila Cu Telecomanda 3 Functii

Decorează-ți casa cu cea mai nouă lustră led dimabilă cu telecomanda 3 funcții și cu cele mai frumoase corpuri de iluminat din colecția noastră. De la modern la tradițional, avem o gamă largă de corpuri de iluminat pentru fiecare interior.

Ce ne trebuie pentru camera de somn? Nu vom intra aici in detalii, avem deja un articol specializat pe aceasta tema: ce lustre se poarta in dormitor.

Totuși, pentru că ne place să fim direcți, vă recomandăm la acest capitol o lustră cu telecomandă din oferta Logic Light: Lustra Led Doua Patrate, 45W si Telecomanda, Intensitate Reglabila

 

Dacă luăm în calcul confortul, este utilă o lustră cu telecomandă, iar una cu led diamibilă va face ca timpul petrecut în dormitor să fie unul de calitate.

Vă recomandăm o lumină caldă de 2700 - 3000 °K, ce relaxează pupilele și te ajută să te pregătești de culcare.

Ce lustră se poartă în living?

Pentru living, unde spațiul vizual este mult mai mare este important să avem o lumină bună pentru că mulți dintre noi folosesc acest spațiu și ca zonă de lucru și ca zonă de relaxare. Pentru o relaxare corespunzătoare este potrivită o lumină difuză care să nu deranjeze.

Vorbind cât se poate de sincer, la întrebarea „ce lustră se poartă în living„ răspunsul nostru ar fi clar: aceea care vă oferă lumină suficientă, dar și posibilitatea temperării ei la nevoie. Această opțiune, din punctul nostru de vedere ar trebui combinată cu alte surse de lumină, în acord cu modul de utilizare al acestui spațiu.

Firește că totul depinde și de stilul general al încăperii și de felul în care este mobilată această cameră.

Pentru activitățile de concentrare, gen citit, bărbierit ori gătit, se recomandă lumina albă ori lumina rece.

Dacă folosești livingul pe post de birou, îți recomandăm să ai o lampă de birou pe care să montezi un bec cu o temperatură în jurul a 5600 °K (grade Kelvin)  - aceasta fiind temperatura de culoare a Soarelui.

Altminteri, lumina livingului ar trebui să fie una caldă, de 1700 - 3200 °K, lumină perfectă pentru a contura un spațiu și a-l face primitor.

Amplasarea lustrei în living trebuie să fie de asemenea într-un punct central. Dacă livingul este redus ca dimensiuni, este suficientă o lustră cu 3 becuri, ori o lustră cu 3 pendule.

Logic Light vă recomandă la categoria lustră cu 3 becuri: Lustra Clasica, Abajur Cu Cristal, Dulie E27, Max 3X40W

 

Dacă spațiul este generos, puteți opta pentru o lustră cu globuri albe și câteva aplice distribuite uniform în încăpere. În cazul în care în living aveți și un spațiu dedicat lecturii, nu ar strica o veioză potrivită pentru această activitate.

În cazul în care avem la dispoziție o sufragerie înaltă putem opta pentru lustre led suspendate. Sunt deosebit de elegante, conferă un aer modern și imprimă somptuozitate acestei încăperi.

Ce lustre se poarta in bucătărie?

Bucătăria este un spațiu esențial al unei locuințe. Pe lângă faptul că petrecem mult timp gătind și pregătind masa, mulți dintre noi ne și bem cafeaua în această încăpere ori punem țara la cale în fiecare dimineață în familie.

Stilurile actuale propuse de designeri când vine vorba de lustre ce se poartă în bucătărie pun accentul pe culoare și texturi mate.

Ultima perioada chiar este una în care texturile mate sunt preferate în fața celor lucioase.

Ca materiale, au întâietate lemnul, metalul, piatra.

Niște corpuri de iluminat adecvate pot întregi un astfel de decor.

Dacă pentru dormitor se preferă de regulă o lumină difuză, în bucătărie este nevoie de lumină suficientă. Uneori lumina ambientală nu este mulțumitoare, mai ales dacă avem o încăpere mare.

Pentru bucătărie recomandăm o lumină caldă ori neutră (4000°K-4500°K) pentru ambient și accent, iar pentru zona de lucru putem opta pentru lumină neutră sau chiar lumină rece (5000-6500°K).

Putem să suplinim lustra aleasă pentru bucătărie cu aplice de perete, cu aplice deasupra blatului de lucru și a zonei de gătit.

Poți opta pentru o lustră cu 3 becuri ori o lustră cu globuri albe pentru a vă spori luminozitatea.

O altă variantă este aceea de a alege o lustră cu mai multe globuri, așezate în funcție de dimensiunile încăperii (dacă aveți o bucătărie dreptunghiulară, cu lungimea mai mare, puteți merge pe o lustră cu globuri în linie, dacă însă aveți o bucătărie cu o forma apropiată de un pătrat, optați pentru o lustră ale cărei globuri să fie dispuse radial).

O sugestie pentru o bucătărie dreptunghiulară de la Logic Light: Lustra Clasica Cu Abajur Sticla Tip Oglinda, Dulie E27

Iluminatul pe tipuri de activități

Pe lângă acest iluminat specific fiecărei încăperi în parte, cum am spus și anterior, trebuie să fim atenți și la iluminatul pe tipuri de activități.

Unii poate avem acasă birou, alții însă transformă livingul în birou pe timpul zilei. Unii poate au cameră de joacă pentru copii, alții însă folosesc același living pentru astfel de activități.

Pentru unii dormitorul poate fi zonă de citit, iar alții transformă pentru un spațiu de lectură un colț de living ori chiar balconul.

În funcție de aceste destinații, vom avea nevoie de lumini suplimentare, becuri luminoase, corpuri încastrate, spoturi, lămpi de podea, lampă de birou, etc.

Pentru o lectură confortabilă în living se potrivește foarte bine o lampă de podea. Dacă citim în dormitor, se potrivește mai degrabă o veioză de noptieră adecvată acestei camere - .

Dacă luăm în considerare un spațiu de lucru, pentru acesta vom avea nevoie de lumină suficientă, eventual care să ofere un aer sobru încăperii și să nu ne îndemne la somn.

În orice caz, pentru orice iluminat trebuie să avem în vedere proporțiile și stilul existent.

Înainte de a cumpără corpuri de iluminat, trebuie să știm dimensiunile camerei și care vor fi activitățile pentru care am gândit acea încăpere.

Printre proprietățile sale se remarcă:

are efect antimicrobian datorită prezenței cuprului

oferă rezistență în timp

rezistă la apa fierbinte

se comportă bine la coroziune, de fapt este cel mai rezistent material din acest punct de vedere, dacă ne gândim că aceste medii sunt unele deosebit de umede

are finisaje versatile

este un material cu o maleabilitate ridicată, din acest motiv se găsesc baterii cu multe forme.

Inoxul ori oțelul inoxidabil este și el un material folosit frecvent în zona obiectelor sanitare.

Inoxul este recunoscut pentru rezistența sa mare la coroziune, de asemenea datorată prezenței cuprului.

În bateriile de lux sau în modelele personalizate, unele componente pot fi fabricate din metale prelucrate, cum ar fi bronzul sau cuprul, pentru a crea piese unice și sofisticate. Aceste baterii sunt adesea considerate opțiuni de lux și sunt apreciate pentru detaliile lor fine și durabilitatea lor.

Tipuri de baterii pentru baie și bucătărie

Există nenumărate tipuri de baterii disponibile pentru baie și bucătărie, fiecare dintre ele având caracteristici și funcționalități diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Spre exemplu, există baterii cu un sigur robinet ori mâner, pentru controlul debitului și temperaturii apei. Sunt simplu de utilizat. Modelele cu dublă comandă sunt mai rar folosite în ultima vreme, ele au fost populare cândva, când de fapt erau singurele disponibile pe piață.

Avem, de asemenea, baterii cu pipă scurtă ori cu pipă lungă. În general, bateriile pentru chiuveta din baie sunt cu pipă scurtă, iar cele pentru lavoar sunt cu pipă mai lungă.

Sugestia noastră: Baterie cada Select Concept, design modern, crom


Iluminat pentru case moderne: lumini ideale pentru fiecare cameră