•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei                                                                                                

Garantia produselor vandute de Logiclight


Toate produsele vandute pe pagina logiclight.ro beneficiaza de garantie pe baza facturii fiscale eliberata de Oprea Digital Invest srl, pe care o veti gasi pe coletul expediat de noi si pe email. Prin garantie - logiclight isi asuma buna functionare a produsului pe perioada de garantie indiferent de furnizor, in conformitate cu legislatia romana in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Perioada de garantie a oricarui produs este 24luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoanele jurudice.

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

 • Garantia se va face in maxim 15 zile calendaristice. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

 • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura fiscala care este si inlocuitor de Certificatul Garantie.
  Recomandam ca produsele, in cazul trimiterii cu o firma de curierat, sa fie puse intr-un ambalaj corespunzator pentru a prevenii deteriorarea lor pe timpul transportului. Deteriorarea produsului din pricina ambalarii necorespunzatoare duce la pierderea garantiei si va trebui solutionata de catre cumparator cu firma de curierat indiferent daca noi am trimis curierul sa ridice produsul/produsele.
  Daca trimiteti produsul pentru service cu un curier ales de dvs., va rog sa tineti cont de faptul ca noi nu achitam taxa transport pentru preluare. 


 • In cazul produselor neconforme, costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra.
  Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (produs functional, prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice, etc) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.


 • Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta,
  utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
  Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.


 • Produsele care nu pot fi reparate sau inlocuite cu alte produse cu performante similare vor fi stornate.
  Clientului i se va restitui in maxim 30 de zile contravaloarea produselor conform facturii de stornare.
  Contravaloarea produselor va fi returnata intr-un cont bancar.


 • Produsele neridicate din service in maxim 3 luni de la receptionarea produsului sunt considerate abandonate si vor fi trimise catre RECOLAMP pentru reciclare.