•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei  

Logic Light RomaniaUn proiect nou nout, sustinuta o echipa ce detine o experienta de peste 10 ani in domeniul Surselor si Corpurilor de Iluminat. Imbunatatim in fiecare zi calitatea produselor livrate, actualizam preturile si stocurile, pentru ca voi, sa puteti beneficia de cele mai bune produse, la un cost corect.

Dezvoltam continuu Magazinul Nostru Online pentru a fi cat mai prietenos si usor de folosit pentru voi!

Logic Light este un proiect curajos ce isi propune sa ajunga un lider in piata Surselor si Corpurilor de Iluminat.
Avem o experienta de peste 10 ani in importul si distributia de materiale electrice, atat pentru proiecte rezidentiale, industriale cat si pentru proiectele de Iluminat public in mai multe orase din Romania. Suntem bucurosi sa putem ajunge in cat mai multe case cu produsele noastre, lustre cu led sau lustre clasice, aplice de interior sau de exterior, proiectoare led, lampi stradale si chiar corpuri de iluminat cu panou solar pentru cei care nu acces la curent, pe munte, la mare, zona Dunarii sau orice alt loc din Romania.
Toate produsele noastre au Garantie 24luni pentru utilizatorii casnici si 12 luni pentru cei industriali. Insa lucram la posibilitatea de extindere a garantiei pana la 60 luni, pentru ca stim ce vindem.

 

Misiunea Logic Light

 Logic Light are misiunea de a face ca tehnologia moderna sa devina disponibila tuturor clientilor la nivel national, facilitand in acest sens, disponibilitatea serviciilor si produselor care le vor satisface cel mai bine nevoile. Conceptul vanzarii online aduce confortul, usurinta si transparenta in procesul de informare, luare a deciziei, interactiunea cu produsul, cumpararea si apoi utilizarea.

Totul este la un click distanta si asta este Fabulos!