•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei                                                                                                

Viziunea LogicLight - magazin corpuri de iluminat

27 februarie 2023 de
OPREA RENAT

Suntem un magazin de corpuri de iluminat online, care vinde foarte multe tipuri de lumini de la cele mai simple până la cele mai sofisticate.

Avem o selecție largă de produse care se potrivesc oricărei case și oricărui birou și vă putem ajuta să găsiți lumina perfectă pentru decorul dumneavoastră.

Luminile noastre sunt realizate cu materiale de calitate și vindem doar produse pe care și noi le-am folosi în casele noastre.

Avem în portofoliul nostru corpuri de iluminat variate și la prețuri accesibile.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai bune corpuri de iluminat la un preț rezonabil. Credem în oferirea de plus valoare pentru clienții noștri. Ne-am angajat să oferim produse de calitate, ajutându-vă să găsiți corpurile de iluminat potrivite pentru nevoile de zi cu zi.

Cum ar fi dacă ați putea să intrați într-un magazin și să găsiți dispozitivul de iluminat perfect pentru casa dumneavoastră? Dacă ați putea alege nuanța potrivită de roșu sau portocaliu, sau dacă ați putea decide dacă doriți ceva modern sau vintage? Dacă instalația de iluminat pe care o alegeți ar contribui la transformarea casei voastre într-un loc în care să te simți bine că trăiești? Ei bine, noi asta urmărim – să venim în întâmpinarea voastră cu tot ce este necesar într-o casă din punctul de vedere al iluminatului.

Ce vă oferă magazinul de corpuri de iluminat LogicLight?

LogicLight oferă clienților săi o gamă largă de soluții de iluminat pentru casele și afacerile lor. De la lămpi de podea, veioze, lustre, candelabre, plafoniere, becuri LED până la iluminat exterior, le oferim pe toate.

Avem sisteme inovatoare de lumini solare, proiectoare solare, lămpi stradale alimentate prin panouri solare. Ținem la eficiența energetică și la economia de curent.

Deși nu am deschis de prea multă vreme acest magazin online, am muncit din greu pentru a deveni unul dintre cele mai importante magazine de iluminat din București - Ilfov. Ne-am construit reputația oferind clienților noștri produse de calitate superioară la prețuri accesibile.

Gama noastră de produse include:

  •               Lustre (LED, rustice, clasice, camere copii, candelabre, cristal)

  •    Aplice și plafoniere (de interior, de exterior, corpuri de iluminat cu senzor)

  •     Proiectoare & Lămpi (șine și proiectoare șine, proiectoare LED, lămpi industriale, accesorii proiectoare și lămpi)

  •     Veioze și lămpi (lămpi de citit, veioze, lămpi decorative)

  •   Spoturi (LED și decorative)

  •   Benzi LED (12V, 230V, accesorii)

  •     Corpuri liniare (corpuri iluminat liniare, tuburi iluminat liniare, șine și proiectoare șinp)

  •      Lămpi solare (lămpi cu alimentare solară, lanterne și iluminat pentru camping)

  •     Becuri (LED dulie E27, LED dulie E14, decorative, spot, speciale).

Căutați un magazin corpuri de iluminat București - Ilfov?

Știm că foarte mulți dintre voi, când sunteți în căutarea celor mai bune soluții pentru casă sau birou, ați prefera să vedeți „pe viu” produsele, ceea ce se poate face doar într-un magazin fizic, însă este cert faptul că această abordare aduce și o serie serioasă de inconveniente. Spre exemplu, chiar și cele mai mari raioane de corpuri de iluminat din marile hypermarket-uri, abia pot pune la display cateva sute de produse, de cele mai multe ori amestecate fără împărțirea lor logică, pe secțiuni și tipuri de produse.

Apoi, mulți dintre voi nu locuiesc în București sau într-unul din cele câteva mari orașe unde măcar există asemenea magazine. Noi însă, comercializând online, vă putem arăta, perfect structurat pe categorii, mii de produse, astfel că multe din corpurile noastre de iluminat se găsesc în case nu doar din București, ci și din Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Sibiu, Craiova, Baia Mare, Ploiești, Târgoviște sau Pitești.

Livrarea mărfii se face exclusiv prin curier rapid, termenul de livrare este intre 1-3 zile de la data preluării comenzii.

Costul transportului este 19,90 lei pentru comenzile mai mici de 499 lei, si 0 lei pentru comenzile mai mari de 499 lei.

Viziunea LogicLight este de a fi un magazin unic pentru toate nevoile dvs. de corpuri de iluminat. Suntem pasionați de iluminat și dorim să împărtășim această pasiune cu dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unei noi lămpi de masă, a unui candelabru pentru sufragerie sau a unui corp de iluminat pentru terasa exterioară, avem soluția perfectă. Avem o selecție uimitoare de produse din întreaga lume, cele mai actuale modele și cele mai noi concepte.

Vrem să vă iubiți luminile, motiv pentru care mergem mai departe cu serviciul clienți. Vom lucra cu dvs. până când veți fi mulțumiți și dacă nu sunteți mulțumit, vom remedia situația!

De asemenea, lucrăm din greu pentru a ne asigura că produsele noastre sunt cât se poate de ecologice. Toate corpurile noastre de iluminat sunt eficiente din punct de vedere energetic și sunt fabricate din materiale de calitate - ne pasă doar să ne asigurăm că toată lumea are acces la lumini excelente la un preț bun.

Ne dorim foarte mult să devenim cunoscuți de către voi, iar pentru acest lucru venim în întâmpinarea voastră nu doar cu produse de calitate, ci și cu sfaturi utile pe domeniul iluminatului.

Dorim să fim cunoscuți pentru serviciile noastre în lucrul cu clienții, pentru selecția noastră largă de corpuri de iluminat și stiluri, și pentru prețurile noastre competitive. Aspirăm să fim o resursă de încredere pentru toate nevoile voastre de iluminat.

Vrem ca oamenii să intre virtual în magazinul nostru pentru că știu că vor găsi calitate, o atmosferă caldă, primitoare și mult profesionalism. Vrem ca ei să simtă că pot avea încredere în noi și că suntem aici pentru a-i ajuta să găsească iluminatul perfect pentru casa sau afacerea lor.

Ce vă așteaptă dacă ne treceți pragul virtual?

Lumea iluminatului este în continuă evoluție, iar la Logic Light - Magazin Corpuri de iluminat București -  Ilfov, suntem mereu în pas cu ultimele tendințe. Suntem mereu în căutarea unor soluții de iluminat noi și inovatoare care să îi ajute pe clienții noștri să creeze un spațiu unic și elegant. Suntem mândri să oferim cele mai noi tehnologii de iluminat, cum ar fi luminile LED, iluminatul inteligent, corpuri de iluminat cu telecomandă și multe altele.

Din punctul de vedere al avantajelor oferite de LogicLight, vă garantăm că veți găsi mereu la noi:

  1.            Lustre, candelabre, aplice, lămpi, veioze arătoase la prețuri atractive

  2.            Corpuri de iluminat eficiente din punct de vedere al costurilor

  3.          Inovații de economisire a energiei

  4.    Noi tendințe în domeniul LED

Iluminatul este cel mai important aspect al oricărei încăperi. Înainte de a instala un corp de iluminat în locuința voastră, ar trebui să vă gândiți cu atenție la modul de utilizare a acesteia. În principiu, există două abordări pentru a utiliza lumina - luminozitate și accent.

Logic Light - Magazin corpuri de iluminat Bucuresti - Ilfov are o gamă foarte bogată de corpuri de iluminat chic, unice și elegante.

Lămpile 3D, aplicele de perete, candelabrele, lustrele, benzile LED și multe altele sunt disponibile pentru o selecție amplă care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Ca să vă faceți o idee despre numărul produselor din platforma noastră online, aflați că doar în categoria proiectoare LED avem peste 170 de produse.

Vă mai spunem că interfața pe care vă aflați este una prietenoasă – observați că este ușor să dați o căutare și să găsiți rapid produsul dorit. Plus de asta, navigarea este intuitivă – nu necesită vaste cunoștințe IT.

Prin urmare, vă invităm să faceți un periplu virtual prin magazinul nostru de corpuri de iluminat și sperăm că veți reveni întotdeauna cu plăcere pentru că exact acest lucru ne dorim – clienții noștri să plece mulțumiți și cu dorința de a se mai întoarce la noi.