•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei                                                                                                

Surpriza de Crăciun de la Logic Light

11 decembrie 2023 de
OPREA RENAT

Luminițele de Crăciun strălucesc în noapte ca niște stele pline de magie. În fiecare colț al orașului, luminile strălucitoare dansează în armonie, pictând pe cer un tablou feeric. Străzile îmbrăcate în sclipiri de culoare devin căi către amintiri pline de căldură și bucurie.

Și să nu uităm... Toată lumea îl așteaptă pe Moșu.

Pe măsură ce te plimbi pe străzi, simți în aer mirosul dulce al cozonacilor proaspăt scoși din cuptor și a vinului fiert, care te învăluie într-o îmbrățișare caldă. Copiii, cu obraji roșii de frig și ochii strălucitori de nerăbdare, se joacă în zăpadă, construind fulgi de zăpadă și visând la cadouri de sub brad.

Ferestrele caselor sunt împodobite cu ghirlande strălucitoare, iar casele devin adevărate sanctuare de iubire și bucurie. În inimile oamenilor, magia Crăciunului prinde viață, aducându-i împreună într-un cadru cald și luminos. Sunetul colindelor răsuna în văzduh, umplându-l de emoție și lăsându-ți inima să cânte alături de fiecare notă.

În această perioadă de sărbătoare, chiar și cei mai greu încercați găsesc liniște și speranță în sufletele lor. Lumina bradului de Crăciun strălucește ca un far de căldură, împrăștiind întunericul și aducând în sufletele noastre raze de bucurie și încredere în viitor.

În mijlocul acestei magii de Crăciun, ne reamintim de valorile care ne definesc și ne aduc împreună. Este momentul în care timpul pare să încetinească, iar oamenii se opresc pentru a împărtăși un zâmbet, un gând bun sau o mână întinsă către cei în nevoie.

Vă invităm cu drag să lăsăm magia Crăciunului să pătrundă în inimile noastre și să ne amintească că, chiar și în cele mai mici gesturi de iubire și bunătate, putem găsi adevărata bogăție a spiritului uman.

Ce aduce nou Logic Light de acest Crăciun?

Avem pentru voi în primul rând o întreagă categorie de instalații de Crăciun.

Nici nu știm cu ce să începem mai întâi.

Zic că cel mai nimerit este să începem cu economia. Vă propunem o serie de instalații solare economicoase perfecte pentru a împodobi exteriorul caselor, brazii din grădină, terasele etc.

Iar dacă vorbim de instalații solare decorative, țineți-vă bine, avem multe variante: cu 50, 100, 200, 300 ori 500 de LED-uri. Avem instalații cu becuri albe, aurii, argintii, multicolore, sferice, avem instalații cu forme de albinuțe zburătoare, avem instalații cu forme de flori multicolore, avem instalații pe role, rolă furtun, instalații tip perdele, tuburi luminoase, meteoriți și câte și mai câte.

Iată câteva sugestii:

1.       Instalatie Solara Craciun 350 Led, 9 Siruri cu Varf Stea, Alb Rece

Iată o instalație simplă dar de mare efect. Partea cea mai plăcută este că puteți varia lumina pentru că are 8 moduri în care puteți selecta, nu trebuie decât să apeși pe buton.

2.       Instalatie Solara Craciun 350 Led, 9 Siruri cu Varf Stea, Alb Calda

În primul rând este bine să știți că aceasta este o instalație foarte ușor de montat la exterior. Are 9 șiruri luminoase care vă vor lumina Crăciunul la exterior. Apoi, trebuie să spunem că ea nu este doar o frumoasă decorațiune de Crăciun, ci poate fi la fel de bine folosită ca decorațiune de nuntă, decorațiune de grădină, terasă, verandă etc.

3.       Instalatie Craciun 960 led, 20m, tip Cluster, interior-exterior, Interconectabila, Alb Rece

Cu o astfel de instalație puteți crea practic cea mai tare atmosferă de sărbători. Are o sumedenie de LED-uri, deci iluminatul va fi unul de senzație.

4.       Instalatie Solara cu 50 Albinute Zburatoare Led lumina Multicolora

Pentru un strop de originalitate vă recomandăm această instalație cu LED-uri în formă de albinuțe. Deține 2 jocuri de lumini, are senzor care face să se aprindă pe întuneric, are un cablu generos de 6,5 m și se alimentează solar prin intermediul unui panou inclus.

5.       Instalatie Tub Luminos 8 Meteoriti Alb Cald, 80cm fiecare, Interconectabila

După cum vă spuneam avem în ofertă și instalații cu meteoriți, tuburi luminoase cu LED-uri curgătoare, cu efect de ninsoare.

6.       Instalatie Tub Luminos 8 Meteoriti Alb Rece, 30cm fiecare, Interconectabila

Pentru o atmosferă mai apropiată de Frosty the Snowman, vă recomandăm această instalație meteorit cu lumină albă rece. Are un efect vizual deosebit - căderea fulgilor de nea.

Avem de asemenea pentru acest an o bogată colecție de instalații brad.

Iată și o recomandare în acest sens: Instalatie brad 200 LED, 16m lungime Multicolora, 8 jocuri de lumini

Dar, de asemenea, avem și pomișori luminoși cu LED-uri în varii culori, mai mici și mai mari. Avem aranjamente florale cu LED-uri.

Recomandarea Logic Light: Copacel trandafir , Rose Light, 24 leduri, 50cm, cu USB, roz.

Acesta poate fi un minunat cadou pentru o doamnă sau domnișoară de Crăciun.

Stați că surprizele încă nu s-au terminat. În fapt, multe dintre ele de abia acum încep.

Iată câteva dintre cele mai tari surprize de Crăciun pregătite de Logic Light:

a)       Instalatie gard din plastic,Rainbow Glow, cu 160 leduri, 3m, exterior interconectabil, multicolor


Este o instalație cu alimentare la priză perfectă pentru Crăciun dar și ca decorațiune pentru grădină cu alte ocazii. Are un număr de 160 de lED-uri și o lungime de 3 m.

b)       Set 5 decoratiuni luminoase solare pentru Craciun, Winter Candy, incarcare solara,40 cm


Cum aduceți niște acadele uriașe în grădina voastră de Crăciun? Iată cum! Alegeți o instalație solară Winter Candy cu încărcare solare. Are o dimensiune de 40 cm + 14 cm țărușul.

c)       Set 5 decoratiuni luminoase solare pentru Craciun, Winter Tree, incarcare solara,40 cm 0.0 / 5

Poate vreți niște mici brăduți luminoși în vârful unor acadele amuzante? De ce nu?! Avem! Vă oferim seturi de 5 decorațiuni luminoase solare, cu dimensiunea de 40 cm și 13 cm țăruș.

d)       Instalatie digitala tip perdea, Digital Lightning, cu 400 leduri, 3mx2m, cu aplicatie si control din telefon, multicolor

Are 400 de LED-uri, este o instalație digitală cu un aspect fantastic ce va da viață oricărui spațiu. Ce modalitate mai bună de a crea atmosfera perfectă de sărbători?!

e)       Decorațiuni luminoase de Crăciun - în formă de stea, de brad, de Moș Crăciun

Aceste decorațiuni luminoase sunt perfecte pentru a aduce un aer de sărbătoare în casă, fără mare efort. Emană căldură, acea căldură pe care doar Crăciunul o aduce în sufletele noastre.

f)       Instalatie de Craciun, Glowing Fireworks, cu 120 leduri, multicolor

Nu puteam să încheiem periplul nostru printre noutățile luminoase ale acestui Crăciun decât cu un foc de artificii simbolic. Iată deci, o instalație cu 120 de LED-uri multicolore care va așterne magia peste Crăciun.

În final, Logic Light vine spre voi cu urări alese de Crăciun:

Cu sufletul deschis, de la Logic Light să vă ajungă cele mai luminoase urări de Crăciun! În această perioadă magică, ne dorim să strălucească în inimile voastre bucuria, speranța și iubirea.

Fie ca lumina bradului să vă aducă în case căldura familiei și clipe de fericire autentică. În mijlocul luminilor strălucitoare, să găsiți momente de liniște și reflecție, să vă amintiți de bucuriile simple care dau sens fiecărui Crăciun.

Sărbătorile să vă umple inimile de recunoștință și să vă aducă împreună cu cei dragi, iar fiecare zâmbet să fie o rază de lumină în viața voastră. Să vă înconjurați de atmosfera caldă și să simțiți căldura prieteniei și a iubirii în fiecare colț al vieții voastre.

La Logic Light, dorim să vă insuflăm o energie pozitivă și să vă învăluim într-un nor de bunătate și gânduri bune. Crăciun fericit, plin de magie și bucurie! Să vă bucurați de fiecare clipă alături de cei dragi și să porniți în Noul An cu inimile pline de speranță și visuri împlinite. Luminițe strălucitoare și gânduri călduroase pentru voi!