Transport Gratuit la comenzile de peste 499 LEI

Printre proprietățile sale se remarcă:

are efect antimicrobian datorită prezenței cuprului

oferă rezistență în timp

rezistă la apa fierbinte

se comportă bine la coroziune, de fapt este cel mai rezistent material din acest punct de vedere, dacă ne gândim că aceste medii sunt unele deosebit de umede

are finisaje versatile

este un material cu o maleabilitate ridicată, din acest motiv se găsesc baterii cu multe forme.

Inoxul ori oțelul inoxidabil este și el un material folosit frecvent în zona obiectelor sanitare.

Inoxul este recunoscut pentru rezistența sa mare la coroziune, de asemenea datorată prezenței cuprului.

În bateriile de lux sau în modelele personalizate, unele componente pot fi fabricate din metale prelucrate, cum ar fi bronzul sau cuprul, pentru a crea piese unice și sofisticate. Aceste baterii sunt adesea considerate opțiuni de lux și sunt apreciate pentru detaliile lor fine și durabilitatea lor.

Tipuri de baterii pentru baie și bucătărie

Există nenumărate tipuri de baterii disponibile pentru baie și bucătărie, fiecare dintre ele având caracteristici și funcționalități diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Spre exemplu, există baterii cu un sigur robinet ori mâner, pentru controlul debitului și temperaturii apei. Sunt simplu de utilizat. Modelele cu dublă comandă sunt mai rar folosite în ultima vreme, ele au fost populare cândva, când de fapt erau singurele disponibile pe piață.

Avem, de asemenea, baterii cu pipă scurtă ori cu pipă lungă. În general, bateriile pentru chiuveta din baie sunt cu pipă scurtă, iar cele pentru lavoar sunt cu pipă mai lungă.

Sugestia noastră: Baterie cada Select Concept, design modern, crom


Informații utile despre alegerea unor benzi LED

Nu-ți promitem că după ce vei citi acest articol o să afli totul despre banda LED. Însă, cu siguranță, recomandările noastre te vor ajuta să înțelegi cum poți alege o bandă LED potrivită nevoilor tale.

În primul rând este bine să știi că există tipuri diferite de benzi cu leduri pe piața actuală. Este important să știi ce achiziționezi și cum va fi benefică pentru proiectul tău.

De ce să alegi o bandă LED?

Este o alegere din ce în ce mai populară în ultima vreme. Cu toții suntem de acord cu această afirmație. De ce este banda LED populară? Pentru că este ușoară, versatilă și ușor de montat. Ea poate fi folosită în toate camerele, fără excepție: sub module în bucătărie, sub patul din dormitor, în sufragerie pentru a pune în valoare un tablou ori pentru a delimita o zonă intimă, în spatele oglinzilor din baie ori chiar în sertare.

Se pare că doar imaginație ne poate împiedică să găsim utilitatea unei benzi LED.

Caracteristicile unei benzi LED

O bandă led este o modalitate excelentă de a adăuga lumină în casă, în birou sau în orice alt spațiu. Flexibilitatea benzii cu LED-uri o face ideală atât pentru spații mici, cât și pentru cele mari. Următoarele secțiuni vor trece în revistă caracteristicile benzii LED, vor explica cum și unde să o utilizați și vor oferi informații despre alegerea produsului potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

Există unele benzi LED cu o calitate superioară și de asemenea cu o putere deosebit de mare ce poate urca până la 4400 lm/m.

Luminozitatea unei benzi LED este determinată de lumenii metrici. Luminozitatea unei benzi LED este exprimată în lumeni per metru. Pentru a fi o banda LED de calitate, trebuie să aibă cel puțin 450 de lumeni per metru.

Cine dă luminozitatea?

·       puterea ledului

·       numărul de leduri

·       consumul de putere al benzii

Pentru a determina puterea unei benzi, pur si simplu se înmulțește puterea benzii per metru cu lungimea totală a benzii.

Spre exemplu, dacă avem o bandă LED cu un consum de 5W/metru, iar lungimea benzii este de 4 metri, atunci puterea va fi de 5 x 4 = 20W.

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o bandă LED?

Ce model vă doriți? Poate fi: bandă LED 5050, 3014, 5630, 3528, 2835,2016, 335, RGB, RGBW, RGBWW, RGB 3535. Poate vă doriți o bandă led cu lumină caldă sau o bandă led alb rece. Unii caută banda led auto exterior îndeosebi pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, astfel de benzi LED exterior sunt populare și în rândul pensiunilor.

RGB - RedBlueGreen - bandă multicoloră (poate folosi controlere WiFi, Bluetooth ori telecomenzi de perete cu touch.

Profilul tehnic

- câte leduri sunt pe metrul liniar precum și orientarea lor pe bandă

- culoarea pentru banda LED dorită: alb caldă, alb rece, multicoloră, galbenă, roșie, albastră etc.

- protecție la umiditate

- tensiune de alimentare are: 5V, 12V, 24V, 220V

- se poate controla intensitatea luminoasă (dimare) precum și controllere

Aspectele importante ale unei benzi LED?

Ø  Luminozitate: Luminozitatea benzii cu leduri se măsoară în lumeni. Cu cât acest număr este mai mare, cu atât mai luminoasă va fi banda dumneavoastră. Cu toate acestea, o bandă led mai luminoasă înseamnă, de obicei, că va costa mai mult.

Ø  Culoare: Culoarea benzii dvs. cu leduri poate fi în orice culoare doriți, atâta timp cât se încadrează în spectrul de culori pe care LED-urile pot să le producă (care reprezintă doar o mică parte din toată lumina vizibilă). Dacă doriți să fiți creativi cu designul iluminatului interior sau exterior, atunci luați în considerare cumpărarea de bandă colorată în loc de benzi albe sau de culoare neutră. De asemenea, va trebui să vă gândiți dacă banda cu leduri are sau nu o opțiune cu spectru larg, ceea ce vă va facilita crearea unei varietăți de culori diferite dintr-o singură rolă de bandă.

Ø  Lungime: Cele mai multe benzi cu leduri vin în role care măsoară 1m, 2m, 5m, 10m, 20m, 50m etc.

Benzile LED se înscriu și ele în categoria corpurilor de iluminat.

Pe site-ul nostru găsiți două tipuri de benzi LED:

Benzi LED 12V


Benzi LED 230V

Întrebări frecvente despre alegerea unei benzi LED

Dacă ai ajuns pe platforma noastră pentru a alege banda LED, iată câteva întrebări ajutătoare care să-ți facă alegerea mai simplă:

Care este bugetul dumneavoastră?

Costul poate varia de la 29 lei la peste 180 lei, în funcție de dimensiuni, de putere, de marca și calitatea produsului achiziționat. Veți dori să luați în considerare cum stați cu bugetul înainte de a decide ce tip de bandă led să cumpărați.

Aveți nevoie de o bandă rezistentă la apă?

Dacă da, asigurați-vă că este rezistentă la apă și nu impermeabilă, deoarece există o diferență între cei doi termeni. Rezistentă la apă înseamnă că poate suporta o anumită umiditate fără să se deterioreze, dar dacă este scufundată în apă se va strica rapid și va deveni ineficientă, în timp ce rezistentă la apă înseamnă că, indiferent cât timp sau la ce adâncime se află sub apă, rămâne funcțională fără niciun fel de probleme! Fiți atenți la standardele de siguranță – ele sunt înscrise pe fiecare produs în parte!

Ce culoare vă doriți?

Atunci când alegeți banda cu leduri, trebuie să luați în considerare opțiunile de culoare disponibile. Cele mai comune culori sunt albastru, roșu, verde și alb, dar puteți găsi și alte culori care sunt mai specifice nevoilor dumneavoastră. De exemplu, dacă doriți să o folosiți ca lumină de siguranță pentru casa sau mașina dvs. – alegeți banda led 12v auto, atunci ar trebui să alegeți o culoare galbenă sau portocalie strălucitoare, care va ieși în evidență în întuneric și va face să vă vadă mai ușor automobiliștii. Dacă folosiți acest produs pentru decorațiuni acasă sau la o petrecere, atunci puteți alege din mai multe culori diferite, cum ar fi roșu, verde sau albastru, care sunt festive și distractive.

Pentru iluminatul de interior permanent ar fi bine să optați pentru bandă led lumina caldă sau o bandă led alb rece, în funcție de destinația spațiului (alb rece se potrivește în bucătărie și baie, lumina caldă este potrivită pentru sufragerie și dormitor).

Ce lungime să aibă banda LED?

Un alt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți banda cu leduri este lungimea acesteia. Aceasta poate varia în funcție de cât de mulți bani vrei să cheltuiești pe acest produs, dar indiferent dacă este vorba de o utilizare pe termen scurt sau lung, este important ca lungimea să fie potrivită pentru nevoile tale. De exemplu, dacă sunteți în căutarea a ceva pe termen scurt, cum ar fi decorarea de sărbători ori pentru alte ocazii, atunci ar fi mai bine ca lungimea să fie de 1 – 2m, astfel încât să nu existe pierderi de timp atunci când o puneți pe pereți sau pe tavane; cu toate acestea, dacă acest produs e folosit pentru termen lung, ar fi bine să optați pentru o bandă LED de 15 m sau chiar mai mare.

În funcție de suprafața pe care doriți să o acoperiți puteți opta pentru o banda LED 15 m sau o banda LED 10 m. Contează, cum spuneam anterior, și numărul de becuri dar și luminozitatea acestora. 

În concluzie

Orice bandă LED este dimabilă, dacă aceasta este asociată cu un echipament potrivit.

Pentru a estompa benzile led veți avea nevoie fie de un regulator tradițional de perete tăiat în fază, fie de unul de joasă tensiune DC.

O bandă LED poate fi folosită îndeosebi pentru a suplimenta alte surse de lumină, pentru a crea o atmosferă plăcută, intimă, boemă. Spre exemplu, daca dorim să punem în evidență un tablou, un anume obiect de mobilier, o bandă LED este minunată.

Este o alegere excelentă pentru iluminatul arhitectural de contur, dar și pentru iluminatul indirect de genul tavanelor false, al nișelor ori al scafelor.

Dar, ea poate fi folosită și ca sursă principală de lumină, caz în care trebuie să fim foarte atenți la luminozitatea aleasă. Avantajele în acest caz sunt multiple: oferă flexibilitate, utilizează tensiune scăzută, consumă puțin, are suficiente măsuri de siguranță etc.

În prezent sunt foarte populare profilele de aluminiu pentru montarea benzilor LED. Banda LED se fixează în profil cu ajutorul unei benzi dublu-adezive aplicată pe spatele ei. 

Din fericire, instalarea sistemelor ce utilizează banda LED poate fi aplicată de aproape oricine are un minim de cunoștințe și aptitudini tehnice. Când însă discutăm de instalarea benzilor în profile de aluminiu, ori în iluminatul estetico-decorativ, ar fi bine să apelați la specialiști.

Magazinul nostru vă oferă bandă LED, pentru iluminatul interior dar și exterior. Cele pentru exterior beneficiază de protecție la umiditate IP65.

Durata de funcționare a benzilor LED variază și ea. Noi avem în ofertă benzi LED cu durată de funcționare de până la 50.000 ore.

Printre proprietățile sale se remarcă:

are efect antimicrobian datorită prezenței cuprului

oferă rezistență în timp

rezistă la apa fierbinte

se comportă bine la coroziune, de fapt este cel mai rezistent material din acest punct de vedere, dacă ne gândim că aceste medii sunt unele deosebit de umede

are finisaje versatile

este un material cu o maleabilitate ridicată, din acest motiv se găsesc baterii cu multe forme.

Inoxul ori oțelul inoxidabil este și el un material folosit frecvent în zona obiectelor sanitare.

Inoxul este recunoscut pentru rezistența sa mare la coroziune, de asemenea datorată prezenței cuprului.

În bateriile de lux sau în modelele personalizate, unele componente pot fi fabricate din metale prelucrate, cum ar fi bronzul sau cuprul, pentru a crea piese unice și sofisticate. Aceste baterii sunt adesea considerate opțiuni de lux și sunt apreciate pentru detaliile lor fine și durabilitatea lor.

Tipuri de baterii pentru baie și bucătărie

Există nenumărate tipuri de baterii disponibile pentru baie și bucătărie, fiecare dintre ele având caracteristici și funcționalități diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Spre exemplu, există baterii cu un sigur robinet ori mâner, pentru controlul debitului și temperaturii apei. Sunt simplu de utilizat. Modelele cu dublă comandă sunt mai rar folosite în ultima vreme, ele au fost populare cândva, când de fapt erau singurele disponibile pe piață.

Avem, de asemenea, baterii cu pipă scurtă ori cu pipă lungă. În general, bateriile pentru chiuveta din baie sunt cu pipă scurtă, iar cele pentru lavoar sunt cu pipă mai lungă.

Sugestia noastră: Baterie cada Select Concept, design modern, crom


Soluții eficiente pentru iluminarea bucătăriei tale