•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei                                                                                                

Decorațiuni spectaculoase de Crăciun pentru casa ta de vis

24 noiembrie 2022 de
OPREA RENAT

Ne apropiem cu pași repezi de această perioadă magică a anului. Pentru mulți dintre noi, iarna înseamnă în primul rând Crăciunul și pe urmă anotimpul propriu-zis. Și cum tot omul își decorează casa de Crăciun așa cum crede de cuviință, avem nevoie de o gamă întreagă instalații și decorațiuni.

Una dintre cele mai populare decorațiuni de Crăciun rămâne bătrânul brad.

Bradul de Crăciun cu lumini cu leduri este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de strălucire decorului de sărbători. Luminile sunt strălucitoare și culorile sunt vii, așa că acesta va fi cu siguranță unul dintre punctele de atracție la petrecerea ta. Fie că îl folosiți în interior sau în exterior, acest brad va crea o atmosferă uimitoare oriunde îl veți amplasa!

Chiar dacă vedeta Crăciunului românesc rămâne bradul, nu sunt cu nimic mai puțin spectaculoase niște ghirlande luminoase. Chiar dacă sunt create dintr-un fir și din niște leduri, fie că vorbim de unele mai complexe cu figurine și modele specifice, ele pot fi o priveliște frumoasă de Crăciun. Jocurile de lumini și de culoare vor crea atmosfera perfectă. Fii îndrăzneț, completează decorul cu elemente naturale și vei crea un tablou mirific!

Deși, de obicei, instalațiile luminoase sunt rezervate bradului, totuși, trebuie să știți că există și alte modalități ca acestea să ne bucure privirea. Și vorbim aici în special despre ghirlandele luminoase decorative policrome ori monocrome.

Ghirlandele luminoase pe care vi le recomandăm cu drag sunt perfecte atât pentru interior cât și pentru exterior, ele rezistând la temperaturi între -30 si +50 grade Celsius.

Recomandări Logic Light: Varianta policromă Ghirlanda Luminoasa, 10 Metri cu 10 Becuri Led Color incluse E27, IP65


Varianta monocromăGhirlanda Luminoasa, 10 Metri cu 10 Becuri Led Filament 4W incluse E27, IP65

Știu că sunteți în căutarea unor decorațiuni de Crăciun spectaculoase pentru casa dvs. de vis. Nu mai căutați!

Cum realizezi cea mai spectaculoasă decorațiune luminoasă de Crăciun?

În acest an, am realizat un ghid care vă va ajuta să creați cea mai impresionantă expoziție de Crăciun din cartier - și am făcut-o la timp pentru ofertele de Black Friday și de Crăciun, astfel încât să puteți economisi bani pe cele mai bune decorațiuni.

Crăciunul este un moment pentru familie, prieteni și bucurie. Este, de asemenea, un moment pentru decorațiuni de Crăciun spectaculoase pentru casa ta de vis!

În preajma sărbătorilor, casa ta are nevoie de un spirit de sărbătoare. Pentru asta trebuie să alegi decorațiuni superbe care să învioreze spațiu, din hol până la sufragerie.

Sărbătorile de iarnă sunt mereu un prilej de bucurie în familie, o ocazie de a-ți face casa mai primitoare, mai luminoasă. Vă puteți bucura împreună cu cei dragi de un cămin frumos împodobit.

În aceste zile de sărbătoare se creează o magie superbă, o magie care ne face să devenim mai buni, mai înțelegători.

Dacă locuiești într-o casă generoasă, poți decora scările folosind benzi led, poți folosi instalații de lumină cu becuri colorate sau poți folosii alte accesorii potrivite de sezon.

La exterior poți pune lumini decorative într-un foișor sau într-un brad aflat în imediata apropiere a casei.

În acest fel casa ta poate arata ca un decor din filmele de Crăciun.

Cei care locuiesc la bloc ori într-un spațiu mai restrâns se pot axa pe accesorii de dimensiuni mai mici, care nu ocupă prea mult spațiu.

Spre exemplu, puteți alege un copac cu leduri de Crăciun, decorațiuni tip glob, brazi artificiali cu leduri încorporate, decorațiuni cu leduri sub formă de lumânări, decorațiuni cu scene de Crăciun, ramuri cu leduri, căsuțe imitație turtă dulce cu leduri etc.

Dacă sunteți în căutarea decorațiunilor de Crăciun perfecte pentru a vă umple casa de veselie de sărbători, noi avem sugestiile potrivite! Descoperă aceste șapte decorațiuni luminoase de Crăciun spectaculoase pentru casa ta de vis.

1. Un brad artificial ori unul creat pe perete doar din lumini. Ambele au avantajul că au lumini ce pot rămâne aprinse tot anul

2. Un șemineu electric decorat cu leduri din care să iasă un miros asemănător cu cel de șemineu cu lemne în orice moment al anului (chiar și vara)

3. Lumânări care miros ca niște fursecuri cu ciocolată și care ard la nesfârșit (lumânări cu led)

4. Un ciorap uriaș luminos în care înăuntru poate încăpea orice (de la jucării la cărți și haine)

5. O lampă de podea făcută dintr-un ulcior vechi umplut cu nisip strălucitor de pe plajele din întreaga lume (imitat firește de o scurtă bandă cu leduri).

6. Un ornament luminos care arată exact ca tine (copilul tău, soția, prietena etc) și care atârnă de tavanul tău

7. Un raft cu leduri pe care toate cărțile tale preferate sunt expuse, iar în camera celor mici punem laolaltă cărțile de Crăciun.

Decorațiunile cu led de Crăciun

Iată o soluție perfectă pentru sărbători, îndeosebi în spațiile înguste! Dar, de asemenea, pentru cei care nu vor să depună un efort supraomenesc pentru a-și decora casa, aceasta este o alternativă eficientă.

Există pe piață foarte multe tipuri de decorațiuni spectaculoase de sezon care pot face din sărbătoarea Crăciunului una de neuitat.

Un copac cu leduri de Crăciun, sau un brad, ori o căsuță frumos luminată aduce spiritul sărbătorilor aproape.

Un copac cu leduri de Crăciun poate fi ușor confecționat și de către voi acasă. Aveți nevoie de o bandă led în culorile preferate. Copacul poate fi confecționat ușor dintr-o sârmă metalică ori din alte materiale avute la îndemână.

Vă recomandăm pentru această operațiune:

Banda Led 12V 16703 Rgb 90Led/M Ip20

Crăciunul este un moment pentru familie, prieteni și distracție. Dar este, de asemenea, un moment pentru a vă reuni cu cei dragi și pentru a vă ilumina casa cu decorațiuni LED spectaculoase de Crăciun.

Sărbătorile sunt momentul perfect pentru a aduna întreaga familie pentru distracție în sufragerie sau în bucătărie. Fie că sunteți gazda unei petreceri sau pur și simplu doriți să faceți să se simtă că a venit deja Crăciunul, adăugarea unor lumini festive va fi de ajuns.

LED-urile sunt excelente pentru că nu creează multă căldură și sunt ușor de instalat. În plus, durează mai mult decât alte tipuri de becuri, așa că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să le înlocuiți atât de des! Sunt, de asemenea, foarte luminoase, astfel încât vă pot lumina cu adevărat casa noaptea, atunci când toată lumea vine la voi (sau oricând). Dacă sunteți în căutarea a ceva cu adevărat special în acest an, consultați selecția noastră de decorațiuni luminoase pentru Crăciun! Îți promitem că nu te vor dezamăgi!

Lumini decorative de Crăciun

Luminile de Crăciun sunt cele care întregesc magia sărbătorilor. Iar când în casă există un copil, nu poate fi nimic mai prețios decât să-l bucuri cu aceste accesorii magice în preajma Crăciunului.

Dacă intenționezi să decorezi un copac din curte, poți opta pentru ghirlanda lumini exterior (cele cu protecție ridicată la umiditate). Poți alege ghirlanda luminoasă exterior 50 m cu led sau cu becuri.

Folosind ghirlandele luminoase poți să-ți decorezi casa de sărbători, indiferent că vorbim de Crăciun, de Revelion ori de Halloween. Poți alege și ghirlande luminoase cu modele tematice, la noi veți găsi leduri cu diferite forme specifice de sărbătoare.

LogicLight vă oferă ghirlande luminoase Crăciun cu becuri rotunde ori cu diferite alte forme, albe sau transparente, în culorile clasice ori multicolore. Multe dintre aceste ghirlande vin și cu jocuri de lumini - plăcerea copiilor.

Avem și instalație Crăciun cu jocuri de lumini în funcție de ritmul muzicii. Aceasta vine cu telecomandă și are USB - Instalatie Craciun 200 Smart Led, RGB, 20m, APP , telecomanda, USB, jocuri de lumini in functie de ritm muzica

 

Ghirlande luminoase - lumină de sărbătoare

În ultimii ani, în privința decorațiunilor luminoase de Crăciun au ieșit în evidență ghirlandele luminoase. Vedem tot mai mulți copaci oranți cu astfel de lumini festive care aduc bucurie nu doar celor în a căror curte sunt instalate, ci și celor ce le privesc de la stradă.

Ei bine, ghirlandele luminoase sunt capabile să transforme un spațiu oricât de șters într-o zonă relaxantă, veselă, oferind totodată acea atmosferă magică de basm. Și ce poate fi mai potrivit de sărbători decât magia?!

Până la urmă, ghirlandele sunt o modalitate simplă și destul de rapidă de a-ți decora interiorul dar și exterior casei.

Noi la LogicLight vă oferim o bogată varietate de ghirlande luminoase de care puteți să vă bucurați tot timpul anului, ori doar de sărbătorile care se apropie.

Iată câteva dintre aceste tipuri de produse pe care le găsiți la noi:

  • ghirlande luminoase cu led

  • ghirlande luminoase exterior

  • ghirlande luminoase interior

  • ghirlande luminoase colorate (multicolore ori monocrome), 

    etc.

Recomandarea Logiclight – ghirlande luminoase Crăciun – vizualizează toate produsele


Aceste ghirlande luminoase îți oferă libertatea de a-ți decora casa după preferințe, acoperind o largă categorie de gusturi. Dacă vrei să optezi pentru elegant, poți alege o ghirlandă luminoasă monocronmă. Ghirlandele LED albe iți dau posibilitatea amenajării unui spațiu sofisticat. Dacă dorești un decorat de Crăciun special dedicat copiilor, poți opta pentru o ghirlandă luminoasă multicoloră.

Tipuri de instalații de Crăciun pentru decor exterior aflate în oferta LogicLight

  • instalație solară Crăciun - 350 leduri 9m;

  • instalație Crăciun 480 leduri - 10m;

  • instalație Crăciun 960 leduri - 20m;

  • instalație Crăciun rolă 50 m (avem multe variante în diverse culori sau multicolore)

  • rola banda led RGB instalație Crăciun cu variante diferite de lungime și număr diferite de leduri

  • avem instalații cu 8 jocuri de lumini

  • avem ghirlande luminoase cu becuri (monocrome sau multicolore)

  • instalație Crăciun cu flash 15 m, cu 300 leduri

  • instalație Crăciun cu flash 10 m, cu 200 leduri

  • instalație tub luminos  si meteoriți

Ce v-am enumerat anterior este doar o mică parte din oferta de instalații exterior pentru Crăciun. Pentru a vizualiza toată gama, mergi la categoria Benzi Led. 

Iată câteva instalații tub si meteoriți:


Instalații de brad oferite de LogicLight

Pentru un Crăciun de poveste, puteți alege una dintre instalațiile de brad din oferta noastră. Veți găsi o multitudine de variante, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.

Plus de asta, în această perioadă vă oferim și reduceri semnificative la instalația brad cu LED.

Ce fel de instalații brad Crăciun găsiți în oferta LogicLight?

  • instalație brad Crăciun 300 LED, 23m lungime cu 8 jocuri de lumini

  • instalație brad 400 LED, 30m lungime cu 8 jocuri de lumini

  • instalații brad cu lumină albă, roșie, albastră, multicoloră, etc.

Sugestii instalație brad Crăciun de la LogicLight – vezi oferta

Dacă ești în căutarea unor decorațiuni luminoase Crăciun ai ajuns unde trebuie. O să găsești la noi exact ce cauți și poate ceva în plus. Ne-am străduit să-ți oferim tot ce e nou în materie de lumini Crăciun și cu siguranță veți aprecia intenția noastră.

Nu pregetați să alegeți de la LogicLight decorațiuni luminoase de Crăciun și să vă bucurați împreuna cu cei dragi de venirea sărbătorilor.