•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei                                                                                                

Cât de indicat este să alegi corpuri de iluminat ieftine?

21 decembrie 2022 de
OPREA RENAT

Despre corpurile de iluminat ieftine

Iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei încăperi și poate face sau nu diferența în design. De aceea, trebuie să investiți în corpuri de iluminat de calitate, care vor rezista în timp.

Dacă te întrebi cât de oportun este să alegi prețul mic în detrimentul calității, îți răspundem franc că nu merită. Și îți spunem și de ce.  Instalarea unui corp electric costă, dacă nu te pricepi, ca să nu mai vorbim de tot deranjul aferent acestei operațiuni. Apoi, contează foarte mult și ce tipuri de becuri admite instalația, pentru că dacă vei da pe becuri mai mult decât pe instalație, nu ai făcut nicio afacere. Și nu în ultimul rând, trebuie să vă gândiți și la siguranță. Din acest ultim motiv trebuie să fiți atenți la o serie de detalii când alegeți corpurile de iluminat, precum rezistența la diferite temperaturi, umiditate, etc.

Pe de altă parte, corpurile de iluminat ieftine pot fi o soluție excelentă de a actualiza un spațiu existent și de a-l face să se simtă mai modern. Dar cum știi dacă le alegi pe cele bune?

Primul lucru de luat în considerare este calitatea materialelor. Corpurile de iluminat ieftine realizate din materiale de calitate inferioară nu vor dura la fel de mult ca cele realizate din materiale de înaltă calitate. Acest lucru poate fi important atunci când iei în considerare bugetul, precum și timpul și energia pe care le consumi după ce corpurile de iluminat sunt instalate.

Un alt lucru de luat în considerare este dacă corpul de iluminat este sau nu fabricat din materiale reciclate. Dacă este, înseamnă că s-au folosit mai puțini combustibili fosili la producerea sa, ceea ce îl face mai bun pentru mediu.

Pe de altă parte puteți lua în considerare dacă luminile sunt sau nu cu LED-uri sau becuri CFL, deoarece acestea vor dura mai mult decât becurile tradiționale cu incandescență și, de asemenea, vor consuma mai puțină energie: LED-urile folosesc cu 90% mai puțină energie decât becurile cu incandescență, iar CFL-urile folosesc cu 50% mai puțină energie decât becurile cu incandescență.

La noi, In Romania, există multe opțiuni pentru lumină ieftină în casele și apartamentele noastre. Una dintre aceste opțiuni este achiziționarea de corpuri de iluminat ieftine din magazinele de bricolaj sau de pe internet. Aceste lumini pot fi de diferite forme, dimensiuni și stiluri, oferind o gamă largă de opțiuni pentru orice gust și buget.

De asemenea, putem alege să utilizăm becuri economice, care ne vor ajuta să economisim bani pe facturile de energie electrică. În plus, putem opta pentru iluminat natural, prin deschiderea ferestrelor și a perdelelor, pentru a folosi lumina soarelui în locul luminilor artificiale. Indiferent de opțiunea aleasă, există soluții ieftine pentru a ne ilumina locuințele noastre.

Sfaturi utile pentru alegerea unor corpuri de iluminat cu cost redus

Corpurile de iluminat sunt o parte importantă a oricărei case. Ele pot fii senzația spațiului de locuit și sunt, de obicei, unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă atunci când intră în casă. Dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat ieftine care să ofere totuși casei  voastre un aspect bine conturat, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să găsiți exact ceea ce aveți nevoie.

În primul rând, luați în considerare stilul de corp de iluminat care ar funcționa cel mai bine în casa voastră. Modern? Tradițional? Dacă nu ești sigur, întreabă-ți prietenii sau membrii familiei ce cred ei că ar arăta cel mai bine în spațiul tău. De asemenea, puteți utiliza instrumente online pentru a obține idei de la alte persoane care au făcut deja alegeri de decorare similare. Puteți să vă inspirați și din imaginile expuse la produsele noastre.

În al doilea rând, decideți câți bani doriți să cheltuiți pe fiecare accesoriu. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și vă va împiedica să vă simțiți copleșit de toate alegerile de preț!

În al treilea rând, luați în considerare de câte corpuri de iluminat aveți nevoie - aveți nevoie de câte unul în fiecare colț al casei? Sau aveți nevoie doar de unul sau două în locații cheie unde nu există lumină naturală? Cu cât mai multe corpuri de iluminat sunt necesare pentru planul dvs. de design, cu atât mai scump va fi să le cumpărați pe toate odată.

Tipuri de corpuri de iluminat convenabile, cu preț mic

Nimic nu se compară cu o casă bine luminată pentru a vă face să vă simțiți în siguranță și confortabil. Dar dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat ieftine, trebuie să știți ce căutați.

Există multe tipuri diferite de corpuri de iluminat ieftine, iar primul pas pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru voi este să vă dați seama de ce caracteristici aveți nevoie.

Prima noastră recomandare este o lustră ieftină modernă care poate să creeze o atmosferă potrivită în casa sau în birou. Puteți găsi astfel de lustre în magazinul nostru - avem o gamă bogată de forme și dimensiuni. Lustrele din oferta LogicLight se găsesc într-o mare varietate de forme, materiale și prețuri, pentru orice buzunar și gust.

Printre cele mai populare produse din platforma noastră se remarcă lustrele LED.


O altă opțiune populară este lampadarul, care este excelent pentru a fi folosit în colțișorul de lectură ori în cel de relaxare.

Lămpile de podea sunt o alegere potrivită pentru persoanele care caută corpuri de iluminat ieftine, deoarece nu necesită cabluri sau instalare. Trebuie doar să le conectezi la priză și sunt gata de utilizare!

Vă recomandăm câteva lampadare decorative din oferta noastră.

Pe de altă parte, puteți să vă gândiți la un ventilator de tavan. Aceste ventilatoarele de tavan pot fi o modalitate excelentă de a economisi bani pe factura de energie și de a vă menține casa răcoroasă în lunile de vară. De asemenea, sunt destul de ieftine. De obicei, veți găsi că vin cu lumini deja instalate, ceea ce este grozav, deoarece instalarea luminilor poate deveni costisitoare dacă nu știți cum să o faceți singur.

Pentru încăperile mici, pentru holuri și alte spații înguste, puteți opta pentru plafoniere ieftine. Acestea sunt, de obicei, fabricate din plastic sau metal și au o structură rezistentă. Sunt adesea folosite în birouri sau case, deoarece sunt ieftine și ușor de instalat.

La noi în magazin găsiți plafoniere cu prețul începând de la 69 de lei - un adevărat chilipir!

Vezi cele mai moderne plaforniere rotunde din oferta LogiLight.


Aplicele de perete sunt o alegere bună atunci când vrei să completezi lumina de baza dintr-o încăpere.

Poți găsi lămpi de perete în aproape orice culoare, dimensiune sau formă imaginabilă! Sunt excelente pentru a adăuga un pic de lumină suplimentară în orice cameră, dar nu oferă la fel de multă luminozitate ca alte tipuri de corpuri de iluminat ieftine, deoarece nu au un abajur deasupra lor, așa cum au celelalte tipuri (de obicei).

Aplicele din oferta noastră au prețuri rezonabile, începând de la 49,90 lei.

Vezi oferta de aplice de interior Logic Light.


Corpuri de iluminat ieftine din punct de vedere al consumului de electricitate

Mai sus v-am adus în atenție câteva informații folositoare despre corpurile de iluminat ieftine existente pe piață în general și în magazinul nostru în special.

Ei bine, haideți să analizăm puțin și ce înseamnă corpurile de iluminat eficiente din punctul de vedere al consumului de energie.

Dintre cele mai avantajoase ca preț corpuri de iluminat amintim aici: 

- Corpurile de iluminat solare - cele care se alimentează cu energie solară. Această alegere este funcțională pentru luminile de exterior. Deși nu sunt tocmai ieftine, prețul lor se amortizează în timp.

- Eficiente din punct de vedere energetic: Acest tip de lumini utilizează mai puțină energie pentru a produce aceeași cantitate sau mai multă lumină ca și luminile standard. Acestea tind să fie mai bune pentru mediu și pentru portofelul dvs.

- Lumini cu LED-uri: LED-urile sunt fabricate din semiconductori și produc lumină printr-un proces numit electroluminescență, ceea ce înseamnă că ele convertesc electricitatea direct în lumină. De obicei, sunt mai ieftine decât alte tipuri de iluminat și au o durată de viață mai lungă decât alte becuri.

- Becuri cu halogen: Luminile cu halogen sunt similare becurilor cu incandescență, dar au un filament cu temperatură mai ridicată care produce mai multă căldură, ceea ce le face să ardă mai puternic decât becurile cu incandescență standard.

În concluzie

Când vine vorba de corpuri de iluminat ieftine, nu trebuie să sacrificați calitatea pentru preț. De fapt, le puteți obține pe amândouă într-un mod foarte simplu: fiți atenți la detalii și țineți cont de sfaturile noastre.

Cheia este să nu vă fie teamă să vă uitați la mai multe produse înainte de a vă decide asupra unei achiziții și să nu renunțați ușor. Este important să știi ce cauți înainte de a merge la cumpărături - și asta înseamnă să știi ce fel de corpuri de iluminat vor funcționa cel mai bine în spațiul tău, precum și câți bani vrei să cheltuiești pentru ele. Odată ce ați făcut acest lucru, nu ar trebui să dureze prea mult timp până când veți găsi prețul potrivit.