•  Transport gratuit la comenzile de peste 499 lei  

Modalitati de plata pe Logic Light

Pretul si Plata Produselor

Costul produselor:
Toate produsele de pe logiclight.ro sunt afisate cu TVA, in RON.
In functie de modalitatea de livrare agreata de dvs. la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, asigurare si ramburs.

Costul transportului: 
Pentru livrare in tara prin Curier: tariful este incepand cu 19,90 Ron TVA inclus, in localitatile cu 0 km !

Pentru comenzile de peste 499 lei (valoarea totala a produselor cu tva inclus), costurile livrarii sunt suportate de catre societatea noastra!

Toate costurile pentru transport sunt exprimate in lei.

Modalitati de plata:

Ramburs: Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Valoarea platita de dvs va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului, al asigurarii si al rambursului. Toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Plata se face exclusiv in lei.

Transfer bancar: Plata produselor se face prin virament bancar in contul bancar al societatii noastre:

Plata cu card:
Online cu card bancar prin Stripe (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata    " Online prin card bancar "    este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!