Transport Gratuit la comenzile de peste 499 LEI

Printre proprietățile sale se remarcă:

are efect antimicrobian datorită prezenței cuprului

oferă rezistență în timp

rezistă la apa fierbinte

se comportă bine la coroziune, de fapt este cel mai rezistent material din acest punct de vedere, dacă ne gândim că aceste medii sunt unele deosebit de umede

are finisaje versatile

este un material cu o maleabilitate ridicată, din acest motiv se găsesc baterii cu multe forme.

Inoxul ori oțelul inoxidabil este și el un material folosit frecvent în zona obiectelor sanitare.

Inoxul este recunoscut pentru rezistența sa mare la coroziune, de asemenea datorată prezenței cuprului.

În bateriile de lux sau în modelele personalizate, unele componente pot fi fabricate din metale prelucrate, cum ar fi bronzul sau cuprul, pentru a crea piese unice și sofisticate. Aceste baterii sunt adesea considerate opțiuni de lux și sunt apreciate pentru detaliile lor fine și durabilitatea lor.

Tipuri de baterii pentru baie și bucătărie

Există nenumărate tipuri de baterii disponibile pentru baie și bucătărie, fiecare dintre ele având caracteristici și funcționalități diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Spre exemplu, există baterii cu un sigur robinet ori mâner, pentru controlul debitului și temperaturii apei. Sunt simplu de utilizat. Modelele cu dublă comandă sunt mai rar folosite în ultima vreme, ele au fost populare cândva, când de fapt erau singurele disponibile pe piață.

Avem, de asemenea, baterii cu pipă scurtă ori cu pipă lungă. În general, bateriile pentru chiuveta din baie sunt cu pipă scurtă, iar cele pentru lavoar sunt cu pipă mai lungă.

Sugestia noastră: Baterie cada Select Concept, design modern, crom


Care este lumina potrivită pentru citit: caldă sau rece?

Dacă ești un cititor împătimit cu siguranță ai avut și tu această problemă: ce lumini sunt bune pentru colțul de lectură?

Corpurile de iluminat sunt esențiale pentru zona de lectură din casă. Acestea sunt importante nu doar pentru că oferă lumina necesară cititului, dar sunt și un accesoriu care ar trebui să se potrivească ca stil încăperii respective și să se armonizeze cu spațiul.

Ce înseamnă să fii cititor pasionat?

Un cititor pasionat va citi o carte într-o zi. Dacă durează mai mult, înseamnă că nu este o carte suficient de bună pentru a fi citită. El devorează cărțile, absorbindu-le în cel mai primitiv mod posibil: prin ochi și urechi, dar și prin piele, papilele gustative și chiar prin nas.

Ei citesc pentru a evada din realitate în aceeași măsură în care citesc pentru a se cufunda în ea. Atunci când ești un cititor pasionat, fiecare carte pe care o citești este ca o mică vacanță - poți merge oriunde în lume, în orice perioadă de timp și în orice fel de poveste dorești. Și când termini de citit o carte și începi alta? Pleci într-o altă aventură!

Dar asta nu este tot ce înseamnă să fii un cititor dedicat: trebuie să poți discuta despre ceea ce ai citit cu alte persoane care au trăit aceleași experiențe. Trebuie să fii capabil să analizezi motivațiile personajelor, să prezici punctele de complot înainte ca acestea să se întâmple și să înțelegi cum propria ta viață a fost modelată de ceea ce se întâmplă în cărțile din jurul tău.

Cea mai bună parte din a fi un cititor pasionat? Nu se învechește niciodată - întotdeauna te așteaptă o altă carte!

Ei bine, mai ales când ești cititor pasionat trebuie să-ți oferi o lumină adecvată cititului. De ce? Pentru că cei pasionați știu: când citești pierzi noțiunea timpului, nu te interesează de lucrurile din jur, cu atât mai puțin de lumină ori confort.

Care este lumina optimă pentru lectură?

Lumina cea mai potrivită pentru colțul de lectură trebuie să fie una care să ofere luminozitate în zona cărții, iar în jur să fie difuză.

Este important să aveți o lumină suficient de puternică pentru a ilumina întreaga pagină a textului pe care îl citiți. Acest lucru vă asigură că puteți vedea totul clar, chiar dacă este vorba de un font mic sau ceva de genul acesta.

Iluminarea înconjurătoare și difuză funcționează mai bine decât cea direcțională, deoarece face ca umbrele să fie mai puțin vizibile și permite o utilizare mai eficientă a spațiului - nu trebuie să vă faceți griji să țineți evidența locului în care se află cartea dvs. în raport cu lampa.

Putem să folosim pentru o astfel de ambianță o lampă cu picior înaltă.

Noi la LogicLight vă recomandă mai multe tipuri de lămpi led pentru citit.

Comode pentru dormitor pot fi lustrele LED aplicate cu telecomandă, care oferă și o lumină potrivită pentru citit, dar și ambientală pentru restul zilei.

Lumina optimă pentru lectură este o combinație de lumină naturală și artificială. Lumina naturală ar trebui să provină de la o fereastră, iar cea artificială de la o lampă.

Lumina naturală este importantă pentru că este ceea ce obișnuiți să vedeți în lumea din jurul dumneavoastră și vă ajută să vă mențineți ceasul corporal în funcțiune. Lumina artificială, pe de altă parte, vă permite să citiți noaptea și în camere mai întunecate. O lampă înaltă cu picior poate satisface o astfel de doleanță.

Cel mai bun mod de a obține ambele tipuri de lumină este să folosiți o lampă cu picior înalt cu lumină neutră în apropierea cărții sau a ecranului (cu cât mai departe de ochii dvs., cu atât mai bine). Dacă este posibil, poziționați-o în așa fel încât să lumineze cartea sau ecranul și, în același timp, să vă lumineze în ochi - dar nu direct în ei!

Lectură de noapte sau de zi, folosim aceeași lumină?

Căutăm lumina potrivită pentru lectură, însă nu știm cum împăcăm cititul de zi cu cel de noapte. Din fericire, există multe modalități de a obține acea lumină optimă și niciuna dintre ele nu este greșită!

Dacă încercați să citiți noaptea, căutați o lampă care are o culoare gălbuie. Cu cât este mai apropiată de lumina lumânărilor sau de becurile cu incandescență, cu atât mai bine. Acest lucru vă va ajuta să evitați oboseala ochilor în timp ce citiți și vă va fi mai ușor să adormiți când ați terminat.

Dacă citiți în timpul zilei, căutați culori mai reci, cum ar fi albastru sau verde. Aceste culori vă vor ajuta să nu vă obosiți ochii din cauza strălucirii soarelui și le vor permite să se concentreze asupra textului fără să obosească prea repede.

În orice caz, țineți minte: dacă ceea ce vă spun ochii dumneavoastră vă face să vă simțiți bine, spre deosebire de ceea ce vă spune altcineva că ar trebui să vă facă să vă simțiți bine - probabil că aceasta va fi cea mai bună cale pentru dumneavoastră personal!

Pe lângă lumina de noapte ori de zi, mai sunt și alte întrebări care trebuie să-și găsească răspunsul.

În ce zona a casei citim? Living, birou, dormitor? 

Livingul ori biroul sunt printre cele mai frecvente zone unde citim. Este ambientul cel mai prielnic pentru o astfel de activitate.

Ei bine, dacă la birou este simplu să integrăm o lampă de citit în spațiu, cu livingul nu este atât de ușor. Livingul are stilul său, iar a pune niște lumini de-a valma înseamnă să dăunăm spațiului. Livingul presupune aproape automat organizarea unui colț de lectură, aici incluzând pe lângă lumini pentru lectură, fotoliu, măsuță și alte accesorii utile.

Pentru living este potrivită ca lumină de citit o lampă înaltă cu picior sau un lampadar.

Pentru birou puteți opta pentru lămpile cu LED și posibilitatea de rotire. Avem și noi la LogicLight astfel de produse în magazin.

Vezi Lampa Led, Cu Posibilitatea De Rotire, Încărcare USB, Agățare Magnetica.

O altă opțiune este să folosiți lămpi de birou cu setări reglabile ale luminozității. Dacă citești noaptea și nu vrei să deranjezi pe nimeni altcineva din cameră aprinzând luminile de deasupra capului, aceasta este o soluție ideală care îți va permite să ajustezi nivelul de luminozitate în funcție de necesități, fără să te lași în întuneric total (sau să te orbești).

Cum procedăm pentru dormitor? Care ar fi problema? Păi una singură! Lumina optimă pentru lectură este moale, caldă și strălucitoare. Vrei o lumină strălucitoare în dormitor permanent? Atunci s-ar putea să ai nevoie de o lumină specială pentru citit în dormitor.

De exemplu, dacă vrei să citești noaptea în pat, cel mai bine este să folosești o lampă cu un întrerupător cu variator, astfel încât să poți regla luminozitatea în funcție de necesități (și să eviți să fii orbit de un bec prea luminos). Dacă doriți să citiți pe întuneric - de exemplu, când stați în pat într-o zi înnorată - este mai bine să stingeți toate luminile și să folosiți în schimb un fel de lampă de citit sau o veioză.

Deci, de ce aducem în discuție acest aspect? Pentru că dorim să puteți lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la ce tip de iluminat va funcționa cel mai bine în situația dumneavoastră particulară. Dacă cineva vă spune că știe ce fel de lumină este cea mai bună pentru a citi în orice situație, se înșală - sau cel puțin este neinformat!

Pentru dormitor vă recomandăm pentru citit lampa de noptiera.

Lampa De Noptiera Cu Led,3000K, 24W

Ce alegem pentru citit: lumină caldă sau lumină rece?

Lumina caldă vă ajută să vă simțiți relaxat, ceea ce vă doriți atunci când citiți. Atunci când te simți relaxat, mintea ta se poate concentra asupra cărții din fața ta și se poate concentra asupra a ceea ce se întâmplă în poveste. O lumină rece îți va face corpul să se încordeze și îți va distrage atenția de la cuvintele de pe pagină.

Există și lămpi cu lumină neutru, o combinație între lumina naturală și cea artificială, între cald și rece.

LogicLight vă recomandă o astfel de lampă cu lumină netru: Lampadar Led Moderna, 4000K


Dacă sunteți un cititor înrăit, știți că lumina potrivită poate face diferența. Fie că citiți pe telefon sau în pat, lumina nepotrivită poate face dificilă concentrarea și cititul confortabil. De aceea, am găsit o modalitate de a te ajuta să găsești iluminarea perfectă pentru experiența ta de lectură!

Lumina rece este strălucitoare, albă și aspră - genul de lumină care face ca ochii tăi să se adapteze cu greu atunci când trec de la privitul la un ecran la privitul la ceva luminos și alb. Acest lucru este valabil mai ales dacă citiți pe o tabletă sau un computer, deoarece aceste ecrane tind să fie mai reflectorizante decât hârtia. Lumina caldă este mai blândă și mai primitoare, ceea ce face mai ușor pentru ochii dvs. să se adapteze de la a privi ceva luminos și strălucitor (cum ar fi un ecran) la ceva moale și cald (cum ar fi hârtia adevărată).

Dacă sunteți în căutarea unei străluciri blânde care să vă ajute să vă relaxați și să vă destindeți, vă recomandăm să folosiți o lumină caldă. Lumina caldă este mai confortabilă și mai relaxantă decât cea rece, ceea ce o face perfectă pentru a citi înainte de culcare sau într-o zi ploioasă în care doriți să vă ghemuiți cu o carte bună.

De asemenea, lumina caldă ajută la reducerea oboselii ochilor, ceea ce înseamnă că veți putea să vă concentrați asupra a ceea ce aveți în fața dvs. mult mai bine decât dacă ați folosi o lumină rece.

Dacă v-ați hotărât deja pentru un iluminat cald, dar doriți totuși ceva suficient de luminos pentru a citi, vă sugerăm să încercați becurile cu halogen reglabile - sunt excelente pentru că emană exact cantitatea potrivită de lumină fără a fi prea dure sau strălucitoare, așa cum ar putea fi LED-urile sau incandescentele.

Dacă vederea dvs. nu este foarte bună sau dacă aveți probleme în a vă concentra pe texte mici, cum ar fi ziarele sau revistele, atunci iluminatul rece vă va ajuta să rezolvați aceste probleme! Luminile mai reci ne permit să vedem mai bine noaptea, deoarece nu spală culorile la fel de mult ca cele mai calde.

Printre proprietățile sale se remarcă:

are efect antimicrobian datorită prezenței cuprului

oferă rezistență în timp

rezistă la apa fierbinte

se comportă bine la coroziune, de fapt este cel mai rezistent material din acest punct de vedere, dacă ne gândim că aceste medii sunt unele deosebit de umede

are finisaje versatile

este un material cu o maleabilitate ridicată, din acest motiv se găsesc baterii cu multe forme.

Inoxul ori oțelul inoxidabil este și el un material folosit frecvent în zona obiectelor sanitare.

Inoxul este recunoscut pentru rezistența sa mare la coroziune, de asemenea datorată prezenței cuprului.

În bateriile de lux sau în modelele personalizate, unele componente pot fi fabricate din metale prelucrate, cum ar fi bronzul sau cuprul, pentru a crea piese unice și sofisticate. Aceste baterii sunt adesea considerate opțiuni de lux și sunt apreciate pentru detaliile lor fine și durabilitatea lor.

Tipuri de baterii pentru baie și bucătărie

Există nenumărate tipuri de baterii disponibile pentru baie și bucătărie, fiecare dintre ele având caracteristici și funcționalități diferite pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale.

Spre exemplu, există baterii cu un sigur robinet ori mâner, pentru controlul debitului și temperaturii apei. Sunt simplu de utilizat. Modelele cu dublă comandă sunt mai rar folosite în ultima vreme, ele au fost populare cândva, când de fapt erau singurele disponibile pe piață.

Avem, de asemenea, baterii cu pipă scurtă ori cu pipă lungă. În general, bateriile pentru chiuveta din baie sunt cu pipă scurtă, iar cele pentru lavoar sunt cu pipă mai lungă.

Sugestia noastră: Baterie cada Select Concept, design modern, crom


De la A la Z despre lampa cu senzori de mișcare